Over

=

Geen voorrijkosten

Eerste 60 km vrij

Vertrouwd

Nette, respectvolle verhuizers

Maatwerk

Klein en grote verhuizingen

Gratis verhuisdozen service

Dozen in alle maten

06-81275731

Meer weten? Neem contact op!

Nibon Verhuizingen

Nibon Verhuizingen (2015) helpt particulieren snel, efficiënt en voor een vriendelijke prijs verhuizen. Alle soorten woningen zijn daarbij welkom! Ook bedrijven en instellingen kunnen bij ons terecht. Elke woning en elk kantoor is weer anders, daarom nemen we geen opdrachten aan voordat we bij u zijn langs geweest, geheel vrijblijvend. Wij beschikken over alle middelen om uw verhuizing naar wens te laten verlopen, compleet met liftservice, verhuiswagen, verhuisdozen, montageservice, inpakservice en klusservice. Door onze samenwerking met andere verhuisbedrijven zijn wij altijd in staat om u een voordelig, goed georganiseerde verhuizing op maat aan te bieden.

Veel extra verhuisservices

Nibon Verhuizingen staat altijd klaar om u van gedegen advies te voorzien, zodat wij de verhuizing volledig kunnen voorbereiden en uitvoeren. Een goed en efficiënt georganiseerde verhuizing is immers prettig voor iedereen! Ook maken wij gebruik van een gratis verhuisdozen service. Ruim voor uw verhuizing komen wij dozen, inpakpapier en materialen bezorgen, zodat u uw verhuizing goed kan voorbereiden. Na de verhuizing komen wij de dozen dan weer ophalen bij uw nieuwe adres. Wij werken alleen samen met betrouwbare, vakbekwame verhuizers. Vanzelfsprekend zijn uw spullen bij ons goed verzekerd. Kortom, alles om uw verhuizing goed georganiseerd en vlekkeloos te laten verlopen!

“Ons doel is om uw verhuisdag tot een goede ervaring te maken!”

– Nibon Verhuizingen

Nibon Verhuizingen

Beoordeeld met een:

Heeft u een verhuizing in de planning staan?

Neem dan contact op met Verhuisbedrijf Arnhem! Wij regelen uw complete verhuizing, stressvrij en met de grootste zorg. Ons werkgebied bestaat onder meer uit regio Nijmegen, Arnhem, Oss, Wijchen en Uden.

Heeft u een vraag?

Laat hieronder uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

Word terugbeld!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nibon Verhuizingen

Joulestraat 34
6533 DG Nijmegen

Telefoonnummer

06 - 812 757 31

E-mailadres

N

Wij verhuizen ook in

  • Nijmegen
  • Arnhem
  • Wijchen
  • Oss